پاسخ تکراری مدیران رگولاتوری به مشکلات اینترنت: گزارشی به ما ارجاع نشده است

رییس رگولاتوری در واکنش به اظهارات مسئولان وزارت علوم مبنی بر اختلال اینترنت دانشگاه ها و مشکلات آموزش مجازی گفت گزارشی در این زمینه به آن‌ها ارجاع نشده است.

رییس رگولاتوری در واکنش به اظهارات مسئولان وزارت علوم مبنی بر اختلال اینترنت دانشگاه‌ها و مشکلات آموزش مجازی گفت گزارشی در این زمینه به آن‌ها ارجاع نشده است. پیش از این نیز معاون نظارتی رگولاتوری در واکنش به افت کیفیت اینترنت کشور اظهار داشته بود که گزارشی در این خصوص به دست آن‌ها نرسیده است.

به تازگی رییس کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم از افزایش میزان اختلال اینترنت دانشگاه ها در این ترم خبر داده و گفته بود اگر این روند ادامه یابد، امتحانات مجازی دانشگاه‌ها با اخلال مواجه خواهد شد.

در این زمینه «صادق عباسی شاهکوه» معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با مهر، اظهار داشت: «گزارشی از اختلال اینترنت از سوی وزارت علوم تاکنون به ما ارجاع نشده است و در صورتی که این گزارش را دریافت کنیم حتما آن را رسیدگی خواهیم کرد.»

وی با بیان اینکه معمولا دانشگاه‌ها سرویس اینترنت خود را از اپراتورها دریافت می‌کنند، گفت: وزارت ارتباطات به طور مستقیم به هیچ نهادی سرویس نمی‌دهد و طبیعتا اگر مشکلی در سرویس اینترنت سازمان یا نهادی رخ می‌دهد ابتدا باید آن را با مراجعه به اپراتور مربوطه پیگیری کند و در صورتی که پاسخی نگرفت می‌تواند مشکل را به رگولاتوری منعکس کند.

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر اینکه رگولاتوری موظف است موضوعاتی که منعکس می‌شود را پیگیری و اشکالات را بررسی کند، افزود: ممکن است برخی دانشگاه‌ها خدمات اینترنت خود را از شرکت ارتباطات زیرساخت دریافت کنند. اما در این زمینه نیز باید گزارش اختلال را اعلام کنند که موضوع قابل پیگیری باشد. تاکنون در این خصوص چیزی به رگولاتوری اعلام نشده است.

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در خصوص افت کیفیت و سرعت اینترنت در کشور اظهار داشته بود گزارشی در این زمینه به آن‌ها نشده است: حوزه تخصصی اندازه‌گیری شاخص‌ها بر عهده سازمان است به همین دلیل سامانه سنجش سرعت اینترنت ( نت‌سنج پلاس) را راه‌اندازی کردیم. سنجش‌ها در سامانه کلی و بر اساس شاخص‌های استانی کیفیت‌ها چک می‌‌شود. تا به امروز نیز گزارشی در خصوص اینکه کشور با افت کیفیت و سرعت اینترنت رو به رو شده است نداشته‌ایم.

با این وجود به وضوح افت کیفیت اینترنت در برخی از شهرهای کشور مشهود بوده و چند ماهی است با اعتراض کاربران در شبکه‌های اجتماعی همراه شده است.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال یک پاسخ

نشانی رایانامه‌ی شما منتشر نخواهد شد.