توکن‌هایی که با نام کوین مارکت کپ به فروش می‌رسند، جعلی هستند

دو روز پیش، در یکی از بخش‌های جدید وب‌سایت کوین مارکت کپ پیامی درباره پیش‌فروش توکن رسمی این پلتفرم منتشر شده بود که لینک موجود در این پیام کاربران را به یک صفحه جعلی برای واریز ارز دیجیتال به یک آدرس ناشناس هدایت می‌کرد.

دو روز پیش، در یکی از بخش‌های جدید وب‌سایت کوین مارکت کپ پیامی درباره پیش‌فروش توکن رسمی این پلتفرم منتشر شده بود که لینک موجود در این پیام کاربران را به یک صفحه جعلی برای واریز ارز دیجیتال به یک آدرس ناشناس هدایت می‌کرد. آن‌طور که پیداست، این پیام مرتبط با هکرهایی است که توانسته بودند به صفحه رسمی تیم کوین مارکت کپ در این بخش نفوذ کنند.

به گزارش فاواپرس به نقل از کریپتو نیوز، چندی پیش اشخاص ناشناسی با هدف کلاهبرداری از کاربران فعال در حوزه ارز دیجیتال، حساب رسمی کوین مارکت کپ در شبکه اجتماعی کریپتو تاون (CrypTown) را هک و لینک‌هایی در آن منتشر کرده بودند که به خرید توکن جعلی این پلتفرم ختم می‌شد. گفتنی است کریپتو تاون یکی از بخش‌های جدید وب‌سایت کوین مارکت کپ است که کاربران و پروژه‌های مختلف می‌توانند در آن پست‌هایی مشابه توییت منتشر کنند.

با توجه به تصاویری که کاربران منتشر کرده‌اند، حساب رسمی کوین مارکت کپ در کریپتو تاون، پستی را به اشتراک گذاشته که در واقع یک اطلاع‌رسانی برای پیش‌فروش توکن‌های این پلتفرم بوده است. در این پست که با عنوان «پیش‌فروش رسمی کوین مارکت کپ» منتشر شده است، از کاربران خواسته شده بود تا برای خرید توکن‌های «CMC» روی یک لینک به‌ظاهر جعلی کلیک کنند.

توکن‌هایی که با نام کوین مارکت کپ به فروش می‌رسند، جعلی هستند
اسکرین‌شات مروبط به پست هکرها در صفحه رسمی کوین مارکت کپ.

در حالی که کوین مارکت کپ مستقیماً درباره این اتفاق صحبت نکرده، در بیانیه‌ای به کاربران هشدار داده است که تیم آنها هرگز پول، کلیدهای خصوصی کیف پول یا هرگونه اطلاعات شخصی دیگری را از کاربران این پلتفرم درخواست نمی‌کند و پیام‌هایی با محتوای مشابه، با تیم آنها ارتباطی ندارد.

تیم این پلتفرم گفته است: کوین مارکت کپ یک سرویس رسانه‌ای فعال در زمینه جمع‌آوری داده‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال است و برنامه‌ای برای پیش‌فروش توکن ندارد. مراقب کلاهبردارانی که از نام ما سوء‌استفاده می‌کنند، باشید.

کارشناسان می‌گویند پی‌بردن به این کلاهبرداری کار بسیار ساده‌ای بوده است. دیمیتری میشونین، بنیان‌گذار و مدیرعامل هش‌اِکس، شرکت فعال در زمینه ارائه مشاوره‌های فنی مرتبط با بلاک چین، گفته است:

مهاجمان درگیر با این حمله از کاربران خواسته بودند تا مقداری پول به یک آدرس شخص ثالث واریز کنند. بعید است که چنین شرکت بزرگی بدون داشتن قرارداد هوشمند و تنها با معرفی یک کیف پول در سایت خود، بخواهد اقدام به فروش توکن کند.

از ابتدای سال ۲۰۲۲ تاکنون، جرائم مرتبط با ارزهای دیجیتال روند رو به رشد را حفظ کرده‌اند. این موضوع را می‌توان در تعداد و اندازه هک‌های اخیر مشاهده کرد. یکی از این هک‌های بزرگ سرقت بیش از ۶۰۰ میلیون دلار ارز دیجیتال از رونین (Ronin)، شبکه متعلق به بازی بلاک چینی اکسی اینفینیتی (Axie Infinity) است که بزرگترین سرقت تاریخ ارزهای دیجیتال هم محسوب می‌شود.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال یک پاسخ

نشانی رایانامه‌ی شما منتشر نخواهد شد.