شرکت دانش‌بنیان ژرف‌ اندیشان از ۷ محصول جدید خود رونمایی کرد

به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس، همزمان با ایام دهه فجر، شرکت دانش بنیان ژرف‌ اندیشان فناور زیست‌ بسپار (ZFZ) از ۷ محصول جدید خود با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، پیمان صالحی، معاون تجاری‌سازی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، امیر علی حمیدیه، دبیر ستاد سلول­های بنیادی، عباسعلی کریمی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی و سایر مقامات دولتی رونمایی کرد.

از این ۷ محصول، ۳ محصول در رابطه با کوچک مولکول­های شیمیایی و ۴ محصول دیگر در رابطه با جوهرهای زیستی مورد استفاده در دستگاه­های چاپگر زیستی است.

ماده MTT یکی از پرمصرف­ترین مواد شیمیایی مورد استفاده در آزمون سمیت سلولی برای تعیین میزان سمیت سلول­های مختلف در آزمایشگاه­های زیستی و سلولی است. این ماده که تا پیش از این به عنوان یک ماده مهم همواره به صورت وارداتی در اختیار مراکز پزشکی، بیمارستانی، دانشگاهی و پژوهشگاهی قرار می­گرفت، اکنون به صورت کامل در این شرکت بومی­سازی شده است.

ماده دیگر، ترکیب آمینوتیازول است که سالانه بیش از ۳ میلیون دلار صرف واردات آن می­شود و به عنوان یک ماده حدواسط دارویی بسیار مورد توجه است. این شرکت توانسته است فرایند تولید مشتقات مختلفی از این ماده را بومی­سازی نماید.

هم­چنین، ماده کربودی­ایمید محلول در آب (EDC)یک ماده شیمیایی بسیار پراستفاده در صنایع پزشکی، شیمی و بیوتکنولوژی است که برای اتصال مولکول­های زیستی از جمله پروتئین­ها، پلیمر­ها و داروها به سطح یک بستر یا یک داربست استفاده می­شود. فرایند بومی­سازی این ماده نیز با موفقیت در شرکت پایان یافته است و به زودی منتظر ورود این محصول به بازار خواهیم بود.

چهار محصول جوهر زیستی این شرکت که با هدف ایجاد یک بستر کشت برای سلول­های مختلف، مطالعه برهم­کنش میان سلول­ها و ماتریس پلیمری و جایگزین بخش­های آسیب­دیده بافت­های بدن رونمایی شدند نیز از جمله محصولات مهم در زمینه مهندسی بافت محسوب می­شوند. قیمت این محصولات حدود ۳۰-۲۰ درصد مشابه محصول خارجی است. این مواد به عنوان مواد هوشمند که توانایی تشکیل ساختارهای ژل­شونده را در حضور نور فرابنفش دارند، به عنوان ماده اولیه (جوهر زیستی) چاپگرهای زیستی مورد استفاده قرار می­گیرند.

شرکت دانش بنیان ژرف‌ اندیشان فناور زیست‌ بسپار (ZFZ) با هدف ساخت تجهیزات پیشرفته پزشکی و تهیه مواد واسطه آزمایشگاهی از سال ۹۶ شروع به فعالیت نمود. بهره‌گیری از دانش متخصصین در حوزه‌های مختلف زیستی و مهندسی در بخش تحقیق و توسعه شرکت منجر به گسترش دامنه فعالیت در مدت زمان کوتاهی گردیده و در حال حاضر این شرکت توانایی تولید بیش از ۱۲۰ ماده شیمیایی را داراست.

 

مطالب مرتبط
ارسال یک پاسخ

نشانی رایانامه‌ی شما منتشر نخواهد شد.