چند روز گذشته خبر هک شدن شاد توسط دانشآموزان منتشر شد. این در حالی است که تیم فنی و پشتیبانی شاد با تکذیب این موضوع از کاربران درخواست کرد بهمنظور جلوگیری از کلاهبرداری، از نصب نسخههای جعلی شاد، نظیر «شاد مخصوص امتحانات» یا هرگونه اپ دیگری خودداری کرده و نسخه جدید را فقط از طریق سایت shad.ir و یا استورهای معتبر نصب کنند.
بر اساس واکنش همراه اول، این شبکه با توجه به فرآیندهای احراز هویت و همچنین براساس تدابیر فنی انجام شده توسط تیم فنی، به راحتی هک نمیشود و آنچه تحت عنوان «هک شاد» در برخی رسانهها مطرح شده، در اصل کلاهبرداری با استفاده از اکانتهای جعلی است.
کاربران شاد میتوانند با مراجعه به بخش «تنظیمات» و لمس گزینه «دستگاههای فعال» در قسمت «حریم خصوصی و امنیت»، دسترسیهای غیرمجاز به حساب کاربری خود را قطع کنند.
در حال حاضر، ۲۰میلیون کاربر در سامانه شاد عضو هستند که بهگفته مقامات آموزش و پرورش بهطور میانگین روزانه ۱۰میلیون نفر از این شبکه استفاده میکنند. مخاطبانی که میانگین سنی آنها ۱۳سال است و سوءاستفاده از حسابهای کاربریشان برای سارقان مجازی جذابیت دارد. همین موضوع هم منجر به توجه بیشتر برای افزایش امنیت دسترسی به شاد شده است.