رییس پلیس فتا اصفهان گفت: شاکیان بیان داشتند که پیامی مبنی بر ارایه خدماتی تحت عنوان پشتیبانی اپلیکیشن شاد در واتساپ دریافت و با ورود به لینک معرفی شده جهت پرداخت مبلغ ۵۰۰ هزار ریال بابت اشتراک پشتیبانی، متوجه شدند علاوه بر این که خدماتی دریافت نکردهاند حتی موجودی حساب آنها نیز برداشت شده است.
سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، رییس پلیس فتا اصفهان در خصوص برداشت از حساب معلمان با ترفند پشتیبانی اپلیکیشن شاد گفت: در پی شکایت چند نفر از معلمان عزیز مبنی بر اینکه با ورود به لینکی ناشناس مبالغی از حساب آنها به صورت غیر مجاز برداشت شده است، کارشناسان پلیس را بر آن داشت تا رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.
مرتضوی عنوان داشت: در بررسی های اولیه مشخص می شود، درگاه بانکی که شاکیان از طریق آن اقدام به پرداخت وجه کرده اند، درگاهی جعلی بوده که اطلاعات حساب بانکی آنها را سرقت و منجر به برداشت حدود ۵۰۰ میلیون ریال از حساب آنها شده است که در نهایت کارشناسان با اقدامات تخصصی و فنی موفق به شناسایی مجرم می شوند.
وی گفت: مجرمان سایبری به راحتی کاربران را برای ورود به این درگاه های جعلی تشویق می کنند، بنابراین آنها با سامانه های جعلی با عناوین مختلف از جمله پشتیبانی، یارانه، سجام یا خدمات شارژ و اینترنت ارزان قیمت روبرو می شوند که بیشتر این لینک ها به صفحات فیشینگ منتهی می شود.
رییس پلیس فتا اصفهان خاطر نشان کرد: شهروندان از ورود به سایت هایی که از طریق موتورهای جستجو یافت می شود، لینک های ناشناس یا تبلیغاتی که بصورت خودکار باز می شوند یا تبلیغات اغوا کننده در شبکههای اجتماعی که کاربران را ترغیب به ورود و پرداخت وجه و دریافت خدمات می کند خودداری نمایند.