اعضای هیات مدیره جدید «آپ» انتخاب شدند

آسان پرداخت پرشین (آپ) مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده و مجمع عمومی فوق‌العاده خود را امروز (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) برگزار کرد. در این مجمع که با حضور ۸۶ (۸۵/۰۹) درصدی سهامداران برگزار شد اعضای هیات مدیره جدید انتخاب شدند و آدرس قانونی شرکت تغییر یافت.

آسان پرداخت پرشین مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده و مجمع عمومی فوق‌العاده خود را برگزار کرد. در این مجمع اعضای هیات مدیره جدید آپ انتخاب شدند و آدرس قانونی شرکت تغییر یافت.

به گزارش فاواپرس، هیات مدیره جدید سامانه‌های نرم‌افزاری دنیز۱، دنیز ۲ و دنیز ۳ به جای اعضای حقیقی معرفی شدند و مابقی اعضای هیات مدیره در سمت خود باقی هستند. همچنین در مجمع عمومی فوق‌العاده آدرس قانونی شرکت تغییر یافت.

به گفته محمدرضا اسکندریون رسیس مجمع، حامد منصوری، یوسف منصوری، محمدعلی گوگانی و دو عضو حقوقی هیات مدیره شرکت گسترش فناوری‌های نوین به نمایندگی مسعود شیرزادی و صندوق رفاه کارکنان بانک کشاورزی به نمایندگی مسعود فتحی اعضای هیات مدیره قبلی مجمع شرکت آسان پرداخت بودند که حالا به منظور تکمیل هیات مدیره طبق رای‌گیری اعضای جدید هیات مدیره معرفی شدند: سامانه‌های نرم‌افزاری دنیز۱، سامانه‌های نرم‌افزاری دنیز ۲ و سامانه‌های نرم‌افزاری دنیز ۳ به جای اعضای حقیقی معرفی شدند و مابقی شرکت‌ها یعنی شرکت گسترش فناوری‌های نوین به نمایندگی مسعود شیرزادی و صندوق رفاه کارکنان بانک کشاورزی به نمایندگی مسعود فتحی در سمت خود باقی هستند.

در مجمع عمومی فوق‌العاده آسان پرداخت پرشین نیز که با حضور ۸۶ درصدی سهامداران برگزار شد آدرس قانونی شرکت از استان زنجان پارک علم و فناوری به آدرس تهران، پردیس پارک فناوری پردیس، تغییر یافت و طبق آن نیز ماده ۴ اساسنامه اصلاح شد.

در پایان جلسه نیز اسکندریون در پاسخ به سهامداران مبنی بر بحث مالیات بر دستگاه‌های کارتخوان عنوان کرد: ثبت دستگاه‌های کارتخوان در سامانه مالیاتی و طبق قوانین رگولاتوری شاپرک است ولی ما در این زمینه با کاهش خاصی در روند تراکنش‌ها مواجه نبودیم چون به هر حال در شرایط کرونا کسی تمایلی به پرداخت پول نقد ندارد و با حذف دستگاه‌های کارتخوان روبه‌رو نیستیم، اما بعضی از پذیرندگان که چند دستگاه کارتخوان داشته‌اند تعداد آنها را کم کرده‌اند. اسکندریون همچنین در پاسخ به نگرانی سهامداران نسبت به افت قیمت سهام گفت: این اتفاق شامل اکثر شرکت‌های سهامی عام می‌شود و قیمت سهام ما نیز متاسفانه افت کرده‌ ا‌ست.

شیما شاهینی منشی مجمع نیز در ارتباط با سوال سهامداران و انتقاد از بازارگردانی‌های غیرمنسجم و سفته‌بازی‌های شکل‌گرفته در مدت اخیر گفت: در واقع سفته‌بازی‌ها دست شرکت‌ها نیست اما برنامه آینده هیات مدیره و تاکیدات سازمان انعقاد قرارداد با بازارگردان‌های حرفه‌ای است تا بتوانیم سهم‌ها را بیش از گذشته حمایت کنیم. اما در حقیقت رصد اینکه چه خریدهایی توسط چه افرادی به چه شکل انجام می‌شود در تسلط شرکت‌ها نیست. اما قول یک بازارگردانی خوب در بخش اعتباری و نقدینگی در سال ۱۴۰۱ را می‌دهیم.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال یک پاسخ

نشانی رایانامه‌ی شما منتشر نخواهد شد.