وعده پرداخت سود با واریز رمزارز؛ روش جدید کلاهبرداری

کلاهبرداران در فضای رمزارز با وعده پرداخت سود از طریق واریز رمزارزها مانند تتر (USDT) به کیف پول‌هایی مانند اتمیک و تراست ولت، سرمایه کاربران را به سرقت می‌برند. اخیرا در گروه‌های تلگرامی و در چت‌های خصوصی اینستاگرام پیشنهاداتی از این قبیل به کاربران ارایه می‌شود.

به گزارش فاواپرس، بر اساس گزارش‌های ارایه شده، کلاهبرداران با جعل هویت و ارایه آی‌دی‌هایی مشابه به پشتیبان‌های پلتفرم‌هایی نظیر اتمیک ولت، تراست ولت، یا سایر کیف پول‌ها و پلتفرم‌های رمزارز به کاربران پیام داده و به آنها پیشنهاد می‌دهند با نصب بدافزارهایی، مقداری سرمایه خود را ارسال کرده تا از سود سپرده‌گذاری (جعلی) بهره‌مند شوند. این جعل هویت به پلتفرم‌ها محدود نمی‌شود و برخی خود را ادمین کانال یا گروه میهن بلاکچین، یا سایر گروه‌های کریپتویی در شبکه‌های اجتماعی معرفی می‌کنند.

همچنین شخص کلاهبردار ممکن است از نام جعلی مشابه نام ادمین‌های کانال استفاده کند یا از عناوینی مانند پشتیبان کیف پول‌ها یا پلتفرم‌های دیگر استفاده کند. همواره به یاد داشته باشید اطلاعات شخصی و عبارات بازیابی کیف پول خود را در اختیار کسی قرار ندهید و روی هیچ لینکی کلیک نکنید. لازم به ذکر است آی دی نشان داده شده در تصاویر زیر که به عنوان پشتیبان اتمیک ولت یا پلتفرم‌های دیگر مانند viabtc معرفی شده‌اند جعلی هستند.

همچنین توجه داشته باشید پشتیبان‌های صرافی‌ها و پلتفرم‌های معتبر با کاربران ارتباط برقرار نمی‌کنند و از آنها درخواست ارائه عبارات بازیابی و ارسال پول را ندارند. حتی اگر پشتیبان صرافی یا پلتفرمی از شما تقاضای چنین اقدامی داشت به هیچ وجه اعتماد نکنید و اطلاعات خود را در اختیار این افراد قرار ندهید.

فاواپرس / کیف پول رمزارز / وعده پرداخت سود با واریز رمزارز؛ روش جدید کلاهبرداری

اتمیک یا تراست ولت یا لجر هر کدام یک کیف پول هستند و تنها وظیفه آنها این است که موجودی کاربران را به آنها نمایش دهند و درخواست‌های تراکنش‌های آنها را به شبکه‌ها ارسال کنند. پس هیچ کیف پولی نمی‌تواند به کاربر سود دهد. هر وعده‌ای از پرداخت سود در کیف پول‌های رمز ارز کلاهبرداری است.

کلاهبرداران همه جا هستند

همچنین برای دانلود و نصب کیف پول‌ها از لینک‌های ارسال شده در چت‌های خصوصی و استفاده از QR کدهای دیگران بپرهیزید و حتما از سایت رسمی کیف پول‌ها نسبت به دریافت آن اقدام کنید. در فضای مالی، کلاهبرداران زیادی وجود دارند بنابراین نباید به هرکسی اعتماد کرد و اسکن هیچگونه QR کدی توصیه نمی‌شود.

کیف پول‌ها امکان استفاده از برنامه‌های غیر متمرکز را در بخش Dapp ها فراهم می‌کنند. به این صورت که در درون ولت، با اتصال کیف پول به برنامه غیرمتمرکز، امکان بهره‌مندی از خدمات آن برنامه فراهم می‌شود. توجه داشته باشید که دپ‌های معرفی شده در کیف پول‌ها نیز ممکن است کلاهبرداری یا قلابی باشد، بنابراین از اعتماد به برنامه‌های معرفی شده در هر فضایی خوددداری کنید و از دپ‌های معتبر استفاده کنید. همواره توجه داشته باشید URL برنامه‌ها را با آدرس اصلی آنها مطابقت دهید و از ارتباط گرفتن با سایت‌های مشابه خودداری کنید.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال یک پاسخ

نشانی رایانامه‌ی شما منتشر نخواهد شد.