فاواپرس، شرکت ارتباط فردا، هلدینگ فینتک و لندتک کشور، به عنوان بازوی دیجیتال بانک آینده، ورود به بازار سرمایه را در برنامه راهبردی خود، قرار داده است. در همین راستا، فرآیند ثبت پذیرش این شرکت در سال ۱۴۰۱ شروع شده و پس از طی مراحل قانونی، بهزودی سهام آن در فرابورس عرضه عمومی میشود.
به گزارش روابط عمومی بانک آینده، شرکت ارتباط فردا هلدینگ آیتی بانک آینده است و از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. این شرکت با نگاهی به آخرین تحولات دنیا در صنعت مالی و شناخت عمیق فضای بانکی و تجارت الکترونیکی به عنوان یکی از خوشنامترین شرکتهای فعال در این حوزه در ایران، محصولاتی را طراحی کرده و توسعه میدهد که میتوانند در فضای زندگی دیجیتال ایرانیان، تأثیر قابلتوجهی داشته باشند.
در ۱۱ ماهه منتهی به اسفند ماه سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۲۰۰۰ میلیارد ریال درآمد و ۱۰۰۰ میلیارد ریال سود خالص در این شرکت محقق شده است.
در پی این روند رو به رشد در سال ۱۴۰۱ و تحقق اهداف ترسیمشده در خصوص درآمد و سود خالص کسبشده، بانک آینده به عنوان سهامدار عمده شرکت ارتباط فردا، برنامههای توسعهای ویژهای را طی سال ۱۴۰۲ برای این شرکت در نظر دارد.
مسعود وکیلینیا، مدیرعامل ارتباط فردا پیش از این گفته بود که: در ارتباط فردا به دنبال ورود به فرابورس هستیم و یکی از اهداف تعریفشده برای این مجموعه در دو سال آینده این است که حداقل دو مجموعه از شرکت ارتباط فردا و زیرمجموعههای آن وارد بازار سرمایه شود؛ اما اولویت ورود هلدینگ ارتباط فردا به بازار سرمایه است و در قدم بعدی نسبت به ورود شرکتهای تابعه آن اقدام خواهیم کرد.
او همچنین گفته بود: در حال بازبینی تمامی استراتژیهای ارتباط فردا هستیم و به بانک آینده درخواست گسترش حوزههای فعالیت ارتباط فردا برای سال آینده را ارسال کردهایم.
هماکنون ارتباط فردا در بازارهای نوین فینتک فعال است و شرکتهای متعددی مانند فینوتک، بهعنوان پلتفرم OpenAPI کشور، فینووا یکی از قدیمیترین شرکتها در حوزه سرمایهگذاری در استارتاپهای حوزه فینتک، و همچنین در زمینه سرمایهگذاری در حوزه وامدهی خُرد (LendTech) استارتاپهایی مانند: قسطا را در تملک خود دارد. ارتباط فردا در حوزه مدیریت ثروت (WealthTech) و ارائه خدمات نوین در حوزه نئوبانک و بازار سرمایه نیز فعالیت میکند.
در مجموع شرکت ارتباط فردا با ارائه خدمات پرداخت فنآورانه نظیر: خدمات نرمافزاری، کارتهای پیشپرداخت و محصولاتی همچون: فینوتک، ایرانکارت، همراهکارت (یکی از کابردیترین اپلیکیشنهای پرداخت کشور) و آبانک، دارای بیش از ۲۰ میلیون مشتری در سراسر کشور است.