نخستین کنفرانس بین المللی فناوری متاورس در راستای تحول و نوآوری اقتصاد دیجیتال و آینده پژوهشی در قالب متاورس به همت آکادمی آموزشی و تحقیقاتی متاورس و آکادمی بین المللی علوم و تحقیقات گرجستان و همراهی مرکز نوآوری بانک ملی ایران و مجموعه رسانه ای ویدینو، در سه روز دوم، سوم و چهارم اسفند ماه به صورت حضوری و غیر حضوری برگزار گردید. محور های اصلی کنفرانس و کارگاه ها با موضوع آینده پژوهی و تکنولوژی های متاورس و کابردهای متاورس در صنعت، علوم مهندسی و آموزش ارایه شد.
در روز اول کنفرانس، ضمن برگزاری افتتاحیه، سخنرانی ویژه دکتر مجید ایرانمنش، دانش آموخته دوره دکتری تحلیل پوششی داده ها و مشاور معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با موضوع رمز و رمز ارزها انجام شد و در ۷ پنل تخصصی مقالات برتر دانشجویان و اساتید نیز ارائه شد.
هم چنین در روز سوم اسفند ماه، کارگاه با محوریت موضوعی متاورس، کلید ورود به دنیای جدید با استقبال چشمگیر علاقه مندان، پژوهشگران، اساتید و دانشجویان قرار گرفت. تدریس کارگاه نیز توسط اعضای هیات علمی آکادمی متاورس ایران، دکتر رضا شیرازی، دکتر سیده صفیه سیادت و دکتر محسن غفاری انجام شد.
در ادامه برنامه های کنفرانس بین المللی فناوری متاورس، مراسم اختتامیه در روز پنج شنبه ۴ اسفند ماه برگزار گردید.
در ابتدای مراسم اختتامیه، دکتر سیده صفیه سیادت، ریاست کنفرانس و دبیر علمی آکادمی متاورس ایران، ضمن خیر مقدم به حاضرین و مسئولین، به معرفی و رسالت های آکادمی متاورس ایران پرداختند و اهداف آکادمی را در چهار قالب آموزش و پژوهش، مشاوره سازمانی و توسعه پلتفرم و شتابدهی ایده ها تعریف نمودند.
در ادامه مراسم دکتر بابک درویش روحانی، عضو هیأت مدیره هلدینگ داده ورزی سداد و دکتر امیر حسین شبیری، مدیر عامل مرکز نوآوری بانک ملی ایران ( فینوداد )، رسالت ها و نگاه ویژه بانک ملی ایران را در راستای اقتصاد و نوآوری دیجیتال طرح نمودند.
دکتر محسن غفاری، دبیر اجرایی کنفرانس و دبیر اجرایی آکادمی متاورس ایران، از همراهی بیش از ۵۰۰ نفر در کارگاه ها و پنل های تخصصی نام بردند و از حضور و ارسال بیش از ۳۰۰ مقاله و همراهی بیش از ۴۰ عضو عیات علمی از ۱۸ دانشگاه برتر کشور در بخش کمیته علمی و داوری خبر دادند.
در ادامه مراسم اختتامیه، دکتر رضا شیرازی، دانش آموخته دوره دکتری مدیریت بازرگانی و مدرس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، به ارائه مفهوم اینترنت نسل سه در قالب متاورس پرداختند.
در ادامه برنامه از برترین های مسابقه داستان نویسی خلاقانه با بهره گیری از شخصیت داستانی کودکانه خرگوش قندک، تقدیر به عمل آمد. این مسابقه داستان نویسی در هفته پژوهش با شرکت ۱۷۰۰ دانش آموز از ۱۳ استان کشور برگزار شد.
دانش آموزان برتر به عنوان سفیران دانش آموزی متاورس، داستان خلاقانه زندگی خرگوش قندک را در فضای نسل سوم اینترنت در قالب متاورس طراحی نمودند، که به شکل نمادین با عینک های واقعیت مجازی، زیست در دنیای آینده را به عنوان نسل نخبه و آینده سازدر روز اختتامیه به نمایش گذاشتند.