فاواپرس: برخی کارمندان فلایتیو وضعیت پروفایل لینکدین خود را به “Open to Work” تغییر دادهاند و متنی مشترک را منتشر کردهاند.
در متن مشترک کارمندان فلایتیو به دخالتهای سرمایهگذار این مجموعه که هلدینگ «ارنیکا» است، در مدیریت فلایتیو و بروز مشکلات اشاره شده. در متن کارمندان فلایتیو آمده است:
از چند ماه پیش، دخالتهای بیجای هلدینگ سرمایهگذار شدت گرفت. به نظر میرسید طوفان در راهه… طوفانی که فقط طی چند روز، مدیرعامل و همه مدیران ارشد دپارتمانهای فلایتیو رو به تصمیم استعفا رسوند و مجبور به ترک این خونه کرد. با این استعفاهای ناگهانی، اول سکوت سنگینی بر فضای فلایتیو حاکم شد و بعد صدای اعتراضها شنیده شد و درست در “ساعت ۳” نیمهشبی غمبار، خبر تلخ تعدیل مثل یک زلزله مهیب، این خونه شاد رو برای ما ویران کرد. دقیقا دو روز مونده به تولد ۸ سالگی فلایتیو
سه سال پیش، اواخر اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ بود که اعلام شد در قالب یک جذب سرمایه ترکیبی Primary و Secondary، هلدینگ ارنیکا ۲۰۰ میلیارد تومان در قبال ۷۰ درصد سهام فلایتیو در این شرکت سرمایهگذاری کرد. بهمن ماه ۱۳۹۸ هلدینگ صباایده (مالک آپارات و فیلیمو) ۲۰ درصد فلایتیو را تملک کرده بود که با جذب سرمایهی جدید از ارنیکا، سهم صباایده به ۶ درصد تقلیل پیدا کرد.
یک سال پیش فلایتیو کامیار ایرانی را به عنوان مدیرعامل جدید خود معرفی کرد و شواهد گویای رشد این شرکت بود که برخی آن را بازیگر دوم گردشگری آنلاین ایران توصیف میکنند. پیشتر حتی قرار بود سامانه رزرو اقامتگاه «هومسا» با فلایتیو ادغام شود. خبرهایی همچون عدم پرداخت حقوق برخی کارکنان و استعفای چند روز پیش مدیرعامل دست به دست میشود، اما اطلاعات دقیقی در دست استارتاپ۳۶۰ نیست و تا لحظه نگارش این خبر موفق به گفتوگو با مدیرعامل این مجموعه نشدیم. با این حال ظاهرا مشکلات مالی عامل این اتفاق برای فلایتیو نبوده است. ظاهرا تعدیلها به دو دپارتمان مارکتینگ و فنی فلایتیو اعلام شده است.
با نگاهی به گذشته، تعدیل نیرو در شرکتهای استارتاپی هراز چندگاهی رخ داده است. شرکتهای استارتاپی همچون دیجیکالا، صباایده، همراه مکانیک، آیهوم در سالهای اخیر برخی نیروهای خود را تعدیل کردهاند. با این حال برخی از این شرکتها سعی کردند با انتشار بیانیه رسمی و کمک به کارکنان خود، جو روانی جابجایی و فشار تعدیل نیروی خود را تا حدودی کاهش دهند. رقبای فلایتیو، همچون علیبابا، مستربلیط و اسنپتریپ نیز در شرایط کرونا تعدیل نیرو را پشت سر گذاشتند. مسعود طباطبایی، مدیرعامل وقت علیبابا در اسفند ۱۳۹۸ با انتشار توییت و بیانیه سعی کرد از شدت فشار این تصمیم بر پرسنل خود بکاهد.
پستهای کارمندان فلایتیو در شبکههای اجتماعی و عدم انتشار بیانیهی رسمی یا اعلام موضعی از سوی فلایتیو یا سهامداران این شرکت، آینده شغلی کارکنان این مجموعه را در هالهای از ابهام و ناامیدی و ترس فرو برده است.
بیانیه فلایتیو در خصوص استعفای برخی کارکنان آن
شرکت فلایتیو بیانیهای را در خصوص خبر روز گذشته استعفای مدیرعامل، برخی مدیران ارشد و برخی کارمندان این شرکت در اختیار استارتاپ۳۶۰ قرار داده است.
فلایتیو در این بیانیه اعلام کرده حتی در دوران سخت کرونا با هیچ یک از همکارانش قطع همکاری نکرده است.
فلایتیو از این تصمیم اخیر خود با عنوان “تصمیم استراتژیک سخت” یاد میکند و اعلام کرده که در راستای عدم تحقق برخی انتظارات هیات مدیره، با برخی از مدیران اجرایی قطع همکاری کرده و پس از خروج و تغییر سیاستهای اجرایی آنها در فاصله چند روز این شرکت رشد فروش ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده است!
بیانیه فلایتیو به شرح زیر است: