فاواپرس: دومین کنفرانس راهکارهای توسعه کارآفرینی بینالملل با رویکرد و محوریت فناوریهای مالی (فینتک) با حضور مدیران و فعالان حوزهی فینتک و کارآفرینی و همراهی اساتید و دانشجویان این حزوه در مرکز همایشهای دانشگاه خاتم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما آیین افتتاحیه این کنفرانس که با حضور اندیشمندان و خبرگان مطرح حوزههای فینتک و کارآفرینی برگزار شد و تعدادی از کارآفرینان برتر و بزرگان صنفی در این مراسم به سخنرانی پرداخته و سپس از دومین دوره آموزشی DBA فینتک رونمایی کردند.
گفتنی است؛ در ادامه این رویداد مدیران برجستهی کشور در حوزهی فناوریهای مالی، در دو پنل تخصصی با عنوان «آینده فینتک در توسه کارآفرینی بینالملل» و «نقش نوآوری در توسعه کسبوکارهای فینتک» دیدگاهها و تجربیات خود را در این حوزه به اشتراک گذاشتند.
همچنین با توجه به اهمیت و لزوم توسعهی فعالیتهای مرتبط با فناوریهای مالی در ارتباط با کارآفرینی بینالملل، این رویداد ارایهی مقالات علمی پژوهشی، برگزاری کارگاههای آموزشی و سخنرانیهای کاربردی مرتبط را در دستور کار خود قرار داده بود.
لازم به ذکر است؛ چالشهای حوزهی پرداخت، چالشهای حوزهی مدیریت ثروت، کاربرد بلاکچین در فناوری مالی، کاربرد اینترنت اشیا در فناوری مالی، چالشهای رگتک، چالشهای حوزهی اینشورتک، چالشهای حوزهی لندتک و رهبری در کسبوکارهای حوزه فناوری مالی از جمله مهمترین محورهای دومین کنفرانس راهکارهای توسعه کارآفرینی بینالملل بودند.
دومین کنفرانس راهکارهای توسعه کارآفرینی بینالملل
بنا بر این گزارش، دکتر محمدرضا کابارانزاد قدیم دبیر کنفرانس، دکتر نسیم عشقی دبیر اجرایی کنفراس و دکتر حامد عباسی نامی دبیر علمی این رویداد بودند که در تاریخ ۲۰ آبان ماه در دانشگاه خاتم برگزار گردید.
گفتنی است؛ بر اساس روابط عمومی این رویداد؛ شرکت سرمایهگذاری خطرپذیر ثمین ونچرز، شرکت شناسا، اندیشکده اسماء، دانشگاه خاتم، سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، شرکت امیدبوم، شرکت تجارت الکترونیک پارسیان، اتاق بازرگانی تهران، شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس و شتابدهنده پنج از جمله حامیان دومین کنفرانس راهکارهای توسعه کارآفرینی بینالملل بودند.
لازم به ذکر است؛ دومین کنفرانس راهکارهای توسعه کارآفرینی بینالملل رویدادی علمی و تخصصی بود که طیف گستردهای از مخاطبان از جمله مدیران توسعهی اشتغال، مدیران دولتی فعال در حوزهی توسعهی صادرات، مدیران امور بینالملل شرکتها، تیمهای استارتآپی، مدیران شرکتهای چندملیتی، مدیران و کارشناسان نمایندگان محصولات بینالمللی، هولدینگها و شرکتهای تامین مالی، بانکها و بیمهها و پژوهشگران را در بر میگرفت.