فاواپرس: علی چهارلنگی در پنل «آینده فینتک در توسعه کارآفرینی بینالملل» با اشاره به وضعیت تراکنشها، اقدامات انجام شده، ظرفیتها و تواناییهای نیروی انسانی در حوزه فناوریهای مالی کشور یادآور شد: مجموع این شرایط زمینه را برای ورود ایران به بازارهای جدیدتر فراهم کرده است و با توجه به این که ورود به بازار جهانی، ریسک های خاص خود را همراه دارد بنابراین بریکس می تواند انتخاب هوشمندانه و مناسبی برای فعالیت در این حوزه باشد.
مدیرعامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی با تاکید بر محورهای سخنان رئیس جمهوری در نشست سران بریکس در زمینههای تقویت پلتفرمهای جدید بانکی، پرداخت، نرم افزارهای حوزه ارزی، حمل و نقل و هوش مصنوعی گفت: ۹ کشور تشکیل دهنده بریکس در مجموع ۳۷ از تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص دادند و ایران نیز در حوزه فینتکها میتواند با کشورهایی که امکان تعامل دارد وارد مذاکره شود و در مجموعه بریکس همکاریهای مشترک و سودمندی را رقم بزند.
وی همچنین با اشاره به اهمیت رگولاتوری در تولید ناخالص داخلی (GDP) گفت: اگر میخواهیم GDP رشد کند، باید به رگولاتوری اهمیت بدهیم.
چهارلنگی در ادامه افزود: بر اساس مطالعاتی که درباره هشت کشور آمریکای لاتین انجام شده، یک درصد بهبود در رگولاتوری، ۰.۲۶ درصد رشد GDP را سبب شده که عدد بسیار قابل توجهی است.
مدیرعامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی، کریدورهای تجاری را مادر فرصتها برای بازیابی جایگاه راهبردی دراقتصاد جهان دانست و گفت: کریدورهای تجاری جهان که خیلی از موقعیتها وموفقیت ها را رقم می زنند در حال شکل گیری با برنامهریزی مشخص هستند و از این ظرفیت مهم نباید غافل بود.
توجه به حوزههای آموزش چند زبانه، منطقه ای و برنامهنویسی چند ارزی برای مناطق مختلف زمانی و پیشنهاد برگزاری دوره تجارت بینالملل برای فعالان حوزه فناوری اطلاعات کشور از دیگر محورهای سخنان چهارلنگی در این پنل تخصصی بود.
گفتنی استگفتنی است در پنل «آینده فینتک در توسعه کارآفرینی بینالملل» که در دومین کنفرانس راهکارهای توسعه کارآفرینی بینالملل با رویکرد و محوریت فناوریهای مالی (فینتک) در دانشگاه خاتم برگزار شد، حمیدرضا پناه مدیرعامل سرزمین هوشمند پاد، علیرضا خداکرمی رئیس هیاتمدیره شرکت تجارت الکترونیک پارسیان، رضا توکلی راد رئیس هیئتمدیره شرکت دادهورزی فرادیس البرز و سعید الماسی مدیرعامل فنحاب بیمه مرکزی همراه با علی چهارلنگی مدیرعامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی این موضوع را در ابعاد مختلف مورد بررسی و واکاوی قرار دادند.