به گزارش فاواپرس به نقل از روابط عمومی ایرانسل، مراسم امضای این تفاهمنامهها، بین ایرانسل، شرکت فولاد مبارکه اصفهان و شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون ایریسا، امروز (۸ خرداد) برگزار شد و بر اساس این تفاهمنامه، ایرانسل با همکاری دیگر طرفها، تحول دیجیتال را در فولاد مبارکه اصفهان، با تمرکز بر دو حوزه لجستیک هوشمند و پوشش شبکه ارتباطی نسل پنجم، پیادهسازی میکند.
ایرانسل با اجرای راهکارهای نوین دیجیتال در فرایندهای شرکت فولاد مبارکه، شامل سالنهای تولید، خطوط تولید، تجهیزات، سنسورها، وسایل نقلیه و…، زیرساختهای مورد نیاز برای ایجاد و توسعه «کارخانه متصل» را فراهم میکند. همچنین طراحی و راهاندازی خدمات دیجیتال و شبکههای ارتباطی موردنیاز نظیر NB-IoT ،۵G، کلانداده، خدمات مراکز داده، زیرساختها و خدمات ابری، از جمله دیگر مفاد این تفاهمنامه است. با انعقاد این تفاهمنامه، هر سه طرف، از ظرفیتها و فرصتهای خود برای تقویت و توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان و نوآور که در زمینه موضوع تفاهمنامه فعالیت میکنند، به منظور تکمیل زنجیره ارزش مورد نیاز با تکیه بر دانش و توان بومی استفاده میکنند.
بیژن عباسیآرند مدیرعامل ایرانسل در این مراسم، فناوری نسل پنج ارتباطات را، برخلاف نسلهای قبل، نه فقط برای استفاده کاربر عادی، بلکه زیرساخت تحول دیجیتال در صنعت دانست و ابراز امیدواری کرد، تحول دیجیتال در صنعت فولاد، با کمک این فناوری، سرعت بیشتری بگیرد و زمینه همکاری و همافزایی دو شرکت، بیش از پیش فراهم شود.
در ادامه این مراسم، محسن یوسفپور مدیرکل راهکارهای سازمانی ایرانسل، به تشریح مزایای اجرای طرح تحول دیجیتال در صنعت فولاد و نسل پنجم فناوری ارتباطات پرداخت و افزایش بهرهوری، کاهش مصرف انرژی و… را از جمله نتایج آن عنوان کرد.
او به چهار حوزه کاربردی جرثقیل هوشمند، نظارت تصویری، بینایی ماشین و پایش خودکار اشاره و با اشاره به تجربه همکاری ایرانسل با شریک خارجی خود، شرکت MTN، ابراز امیدواری کرد اجرای این تفاهمنامه، موجب انتقال تجربههای روز دنیا در این زمینه به کشور و اجرای آن شود.
حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه نیز در این مراسم، با ابراز خرسندی از اینکه این پروژه، فتح بابی برای اجرای پروژههای ۲۲گانه طرح تحول دیجیتال فولاد مبارکه است، آن را یک اقدام کاملاً ضروری برای طرحهای کلان آینده این شرکت برشمرد.
عظیمیان، امضای این تفاهمنامه را نشاندهنده اراده جدی طرفین و حاوی پیامی برای شرکتهای نوپا و دانشبنیان برای حضور و مشارکت در اینگونه طرحها دانست.
رسول سرائیان، مدیرعامل شرکت ایریسا نیز در این مراسم، با اشاره به برخی مزایای شبکه ۵G و تفاوتهای آن نسبت به نسلهای قبل، دو حوزه لجستیک هوشمند و پوشش شبکه ارتباطی نسل پنجم را دو حوزه استراتژیک و کلیدی در هوشمندسازی و دیجیتالی شدن صنعت کشور برشمرد و بر ایجاد شبکه ارتباطی یکپارچه و غیرجزیرهای، به عنوان یکی از کاربردهای این فناوری، تأکید کرد.