رییس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرده مباحث فنی پیامرسانهای بومی تقویت شده و رفع دیگر مشکلات آنها در دستور کار قرار دارد. او تاکید داشته که آنها زیرساختها را کامل خواهند کرد و بحث کمبود خدمات در پیامرسانهای بومی را نیز دنبال خواهند کرد تا خدماتی که مورد نیاز مردم است در این بسترها ارائه شود و این مساله موجب رشدشان شود.
«محمد خوانساری» با اشاره به محدودیتی که برای تلگرام در کشور پیش آمده و همچنین با تاکید بر امکانات از نظر او اندکی که واتساپ به کاربرانش ارائه میدهد، از ضرورت تقویت پیامرسانهای داخلی خبر داد: «طی دوازده سال گذشته همه کارکنان و مسئولان وزارت ارتباطات قصد داشتند تا این سرویسها را توصیه ببخشند اما این اتفاق به درستی رخ نداده است. ما برنامه خاصی برای توسعه پیام رسان بومی داریم.»
خوانساری در گفتگو با صدا و سیما تاکید کرده که در پیام رسانهای بومی خدماتی که مردم خواهان آن هستند به طور کامل وجود ندارد و این مساله را دلیل عدم توسعه این نرم افزارها دانسته است: «زیرساختها شاید کامل نباشد اما وظیفه ما اینست که آنها را کامل کنیم اما بیشتر بحث کمبود خدمات است که باید روی آن تمرکز کرد.»
خوانساری تاکید کرده مباحث فنی پیامرسانهای بومی تقویت شده و باید زنجیره فناورانه آنها تکمیل شود تا مردم بتوانند از پیامرسانهای داخلی استفاده کنند.
خوانساری پیشتر در گفتگویی تاکید کرده بود که از نظر او مصوبات شورای عالی فضای مجازی برای حمایت از کسبوکارهای بومی مکفی است و اعتقاد دارد وزارت ارتباطات بایستی نحوه اجرای این مصوبات را در راستای فعالسازی بخش خصوصی تنظیم کند.
به گفته رئیس سازمان فناوری اطلاعات کمیتههایی با حضور نمایندگان مرکز ملی فضای مجازی و سایر ذینفعان تشکیل شده است تا با یک برنامهریزی جدی مشکلات خدمات پایه حل شود: «ما اعتقاد داریم ظرفیتهای فنی کشور میتواند خود را تنظیم کند، نمیگوییم الزاما بالفعل است اما بالقوه قطعا همینطور است و بایستی فضای کسبوکاری را به شکل مناسب در آن در نظر بگیریم.»
او همچنین تاکید کرده بود فعالیت سکوهای مختلف بومی و سرویسدهیشان نشان میدهد آنها از نظر فنی به خوبی شکل گرفتهاند.