به گزارش فاواپرس، روابط عمومی پست بانک ایران اعلام کرد: بر طبق مفاد این تصویب نامه، مراکز آموزشی و پژوهشی، موسسات و اشخاصی که از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و حوزه علمیه قم مجوز دریافت کردهاند، از این معافیت مالیاتی بهرهمند میشوند.
مصوبهای مشابه در سال ۸۷ نیز در این باره به تصویب هیات وزیران در آمده بود و حالا با کاملتر شدن آن، مصوبه جدیدی تدوین شده است.
همچنین ارائه خدمات ورزشی توسط فدراسیونها و هیاتهای ورزشی، موسسات، مراکز، اتحادیهها و باشگاههای ورزشی و اشخاص دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان نیز مشمول این معافیت هستند.
بر اساس این گزارش، موضوع معافیت مراکز تحقیقاتی و فناوری از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، طی بخشنامه شماره ۰۰/۲۳۶/ب مورخ ۱۷ بهمن ماه معاونت مالی و سرمایهگذاری پست بانک ایران به شعب استانها، مناطق تهران و ادارات ستادی ابلاغ شده است.
این مصوبه به پیشنهاد مشترک، وزارتخانههای امور اقتصادی و دارایی، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ورزش و جوانان، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و مرکز مدیریت حوزههای علمیه در هیات وزیران به تصویب رسیده است.
معافیتهای مالیاتی برای دانشبنیانها
پیش از این شرکتهای پارکهای علم و فناوری از پرداخت سهم عوارض قانون مالیات بر ارزش افزوده معاف شده بودند و اعلام شد ک عوارض و مالیات بر ارزش افزوده پارک های علم و فناوری به تقویت زیرساختهای پارکها اختصاص پیدا خواهد کرد.
ناگفته نماند پیشتر نیز شرکتهای دانش بنیان نیز از پرداخت مالیات، عوارض، حقوق گمرکی، سود بازرگانی و عوارض صادراتی و… معاف شده بودند هر چند مبحث مالیات بر ارزش افزوده در اکثر شرکتها وجود دارد و هنوز به طور دائم و کامل از فرایند کاری آنها حذف نشده است. همچنین خاطرنشان میشود در صورتی شرکت دانشبنیان میتواند از معافیت برخوردار شود که موضوعات در کارگروه ارزیابی تائید شده باشد و به اداره امور مالیاتی ارسال شود. باید بدانید اطلاعات شرکتها و موضوعها در نیمه دوم سال به اداره امور مالیاتی ارسال میشود.