فاواپرس: فیلم «خرس کوکایینی» که این روزها تماشاگران را با تلفیق کمدی و وحشت به سینما میکشاند، معادلی واقعی در دنیای واقعی داشته که اثری از خنده در آن دیده نمیشود.
خرس کوکایینی در دنیای واقعی
حادثه در سال ۱۹۸۵ اتفاق افتاد و آن روزها به خرس بیچارهای که قربانی شده بود، لقب «اسکوبِر» (بِر در انگلیسی به معنای خرس و در اینجا کنایهای به نام قاچاقچی مشهور پابلو اسکوبار است) دادند.
در رویداد واقعی مردی به نام اندرو تورنتون با سابقه چتربازی در ارتش آمریکا، پس از مدتی پلیس بودن به راه خلاف کشیده شد. او در آخرین تلاشش برای قاچاق کوکائین نقشهای کشید که به قیمت مرگ خودش و یک خرس سیاه تمام شد.
او با کولهای پر از مواد مخدر با چتر از هواپیما پایین پرید تا مواد را پیاده و دور از چشم ماموران پیاده به مقصد برساند اما شانس یارش نبود و با عملکرد نادرست چتر نجات هنگام فرود جان باخت.
دو ماه پس از مرگ قاچاقچی، یک شکارچی در جنگل جسد خرس سیاه بزرگی را کنار کوله حاوی پیدا کرد. پس از کالبدشکافی مشخص شد که خرس بر اثر مسمومیت حاد در اثر خوردن کوکائین مرده است.
وقتی خرس کوکایینی واقعی در جنگل پیدا شد، حدود دو ماه از مرگش میگذشت و برخلاف آنچه در فیلم نشان میدهند هیچ نشانهای از رفتار غیرعادی او پیش از مرگ پیدا نشد.
اینکه حیوانات هم پس از مصرف مواد مخدر تجربهای مشابه انسان داشته باشند، مشخص نیست. گر چه گاهی دیده شده که برخی از آنها در طبیعت چیزهایی مانند قارچهای توهمزا خوردهاند اما به احتمال زیاد آنها به این قارچها به چشم غذا نگاه میکنند.