فاواپرس: نیویورک تایمز، رسانه معتبر آمریکایی در مطلبی به معرفی باقلا قاتق، غذای محبوب گیلانیها پرداخته است.
در بخشی از این مطلب آمده است:
خورش باقالی محبوب (باقلا قاتق) و دوست داشتنی شمال ایران، سفیر محصولات اوایل بهار است. باقالی، شوید معطر و مقدار زیادی سیر با تخم مرغ ترکیب می شوند تا یک وعده غذایی آرام بخش داشته باشند. اگرچه پوست کندن و پوست کندن باقالیها یک کار وقت گیر است (اما اگر وقت دارید، آن را انجام دهید!). باقالی منجمد جایگزین مناسبی است، اما اگر در دسترس نیست، می توانید از کنسرو باقالی استفاده کنید.
فقط به اندازه کافی تخم مرغ استفاده کنید که به خورش قوام بدهد، اما نباید طعم این خورش سرسبز را تحت تاثیر قرار دهد. تخممرغها را میتوان به دو صورت ترکیب کرد: شکافتن و آبخوردن، یا هم زدن برای جدا شدن. قاتوق باقالی معمولاً با برنج همراه با ماهی دودی و سیر ترشی یا با نان سرو میشود.