فاواپرس: شتابدهنده تریگآپ امروز در یک نشست خبری که با حضور خبرنگاران حوزه فناوری و اکوسیستم استارتاپی برگزار شد، از خدمت تازهاش با نام میکرو ویسی رونمایی کرد.
تریگآپ یک سال است که روی سرمایهگذاری تازهاش با نام میکرو ویسی کار میکند که یک مدل سرمایهگذاری جدید در اکوسیستم جهانی است. این نوع سرمایهگذاری فاصله بین کسبوکارهای رشدیافته و کسبوکارهایی را که بهتازگی از شتابدهندههای خود جدا شدهاند، کم میکند. در این مدل سرمایهگذاری مبلغ بیشتری نسبت به شتابدهنده در اختیار کسبوکار قرار میگیرد.
یک سال است که روی این خدمت تمرکز کردهایم
حمیدرضا علوی، رئیس هیئتمدیره تریگآپ، در ابتدای این نشست خبری بیان کرد که یک تیم کارآفرین در آغاز کارش با مشکلات زیادی مواجه است. به گفته او تیمها بعد از گذراندن موفقیتآمیز شتابدهی باید به دنبال انجلینوستورها بروند که این موضوع در کشور ما با موانع زیادی روبهروست.
او گفت: «از سال گذشته روی موضوع میکرو ویسی تمرکز کردهایم و خوشحالم بگویم که میکرو ویسی را در تریگآپ پیش میبریم. اکنون شتابدهی، بیریج و میکرو ویسی بهطور کامل در تریگآپ انجام میشود.»
علوی ادامه داد: «سرمایهگذاری پنج میلیاردی را خود تریگآپ انجام میدهد و برای افرادی که در حد ایده کارشان را جلو بردهاند نیز نقشه جداگانهای در تریگآپ در نظر گرفتهایم.»
رئیس هیئتمدیره تریگآپ مبحث راهبری را یکی از مهمترین نیاز تیمها دانست و اعلام کرد که این مبحث در تریگآپ انجام میشود.
۶۰ درصد سرمایهگذاری تریگآپ با مدل میکرو ویسی است
محمدصادق سبحانی، مدیرعامل تریگآپ در توضیح یک دهه فعالیت این شتابدهنده گفت: «تریگآپ در یک دهه گذشته بیش از ۶۳ سرمایهگذاری در کسبوکارهای نوپا داشته که نتیجه آن سیزده خروج موفق از این کسبوکارها بوده است. بیش از دو هزار ایده و کسبوکار در این مدت بررسی شده و با ۵۶۰ گروه مصاحبه گروهی انجام شده است. بیش از ۱۶۰ تیم نیز خدمات پیششتابدهی دریافت کردهاند و یازده تیم را هم به مرحله پساشتابدهی رساندهایم.»
سبحانی درباره برنامه سال ۱۴۰۳ تریگآپ گفت: «عدد سرمایهگذاری که برای سال ۱۴۰۳ در نظر داریم، ۱۵۰ میلیارد تومان است که این سرمایهگذاری روی کسبوکارهای نوپا در مراحل مختلف پیششتابدهی، شتابدهی و میکرو ویسی انجام خواهد شد. طبق برآوردهای تریگآپ ۶۰ درصد این مبلغ مربوط به میکرو ویسی است.»
اولویتهای سرمایهگذاری مدل میکرو ویسی در تریگآپ
مهدی اسکویی، مدیر سرمایهگذاری تریگآپ، در ادامه این نشست بیان کرد که ورود تریگآپ بهعنوان یک میکرو ویسی در نقش یک همراه و راهبر است تا در بخشهای مختلف به کسبوکارها کمک کند. این کسبوکارها با کمک مدل میکرو ویوسی در نهایت به مرحلهای خواهند رسید که برای جذب سرمایه بیشتر آماده شوند.
اسکویی اولویتهای تریگآپ برای مدل سرمایهگذاری میکرو ویسی را هوش مصنوعی، هوشمندسازی صنایع، لجستیک، سلامت و بهینهسازی انرژی و امنیت غذایی معرفی کرد.