از زمان راهاندازی در سال ۲۰۱۵، اتریوم توانسته بهعنوان دومین شبکه بزرگ بلاکچین توجه بسیاری را به خود جلب کند. بااینحال، با وجودی که اتریوم توانسته به جایگاه مطلوبی برای انتقال میلیاردها دلار تبدیل شود، همچنان سرمایهگذاران گاهی برای سرمایهگذاریهای خود دچار شک میشوند. با افزایش فعالیت در اتریوم، نگاه سرمایهگذاران به دارایی بومی اتریوم، یعنی اتر، جلب شده است و به ارزشگذاری آن فکر میکنند.
عرضه قراردادهای آتی اتریوم، گامی مهم در راستای ایجاد محصولات مالی مبتنی بر ارزهای دیجیتال بهشمار میرود و در نوع خود، نخستین محصول در ایالات متحده قلمداد میشود. با راهاندازی صندوقهای قابل معامله اتریوم در بورس کالای شیکاگو (CME) انتظار رشد قیمت اتریوم در بازه بلند مدت در بازار بوجود آمده است.
بورس کالای شیکاگو یکی از مهمترین بازارهای اقتصادی جهان در کشور آمریکاست که صندوقهای قابل معامله آن حجم بسیار بالایی از نقدینگی را وارد دارایی مورد نظر خواهد کرد. بیتکوین به عنوان اولین رمز ارز در سال ۲۰۱۷ معاملات خود را در بازه قیمتی ۱۳ هزار دلار شروع کرد و طی چند هفته پس از شروع معاملات، قیمت بیتکوین در تاریخ ۱۸ دسامبر ۲۰۱۷ به ۲۰ هزار دلار رسید که برای ۴ سال یک رکورد قیمتی برای بیتکوین محسوب میشد.
به همین دلیل بسیاری از کارشناسان بازار رمز ارز معتقدند با بازگشایی صندوقهای قابل معامله اتریوم در CME شاهد یک رشد قیمتی بسیار بالا در بلند مدت در این رمز ارز خواهیم بود.
در راستای این خبر مهم، گروه مشاوره و مدیریت سرمایهگذاری بینوست که در حوزه رمز ارزها فعال است، به بررسی نکات مهم برای ارزیابی اتر پرداخته و در قالب مقالهای آن را منتشر کرده است. در گزارش قبلی که از بینوست در راه پرداخت منتشر کردیم، به موضوع آلتکوینها و وضعیت امیدوارکننده آنها اشاره شده بود.
درحالیکه بیتکوین را بهعنوان طلای دیجیتال در دنیا میشناسند، وضعیت اتر از وضوح کمتری برخوردار است. در این مقاله به بررسی سه رویکرد مرتبط با اتریوم پرداخته شده و اتر به عنوان پول، به عنوان یک کالای قابلمصرف و به عنوان یک دارایی با بهره تحلیل و بررسی شده است. فایل پیدیاف این مقاله را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.
فایل پیدیاف مقاله بینوست را دانلود کنید