نان بزلمه نان گرد و یک لایه و مسطح است که رنگی زرد و کرم رنگ دارد. این نوع نان خوشمزه معمولا روی ساج یا تنور سنتی پخته می شود و یکی از خوش طعم ترین و معروف ترین نان های ترکیه به حساب می آید.
در این ویدیو یک آشپز اهل ترکیه نحوه درست کردن یک نان ترکی لطیف و خوشمزه با ۸۴۰ گرم آردف ۳۰۰ میلی لیتر آب، ۱۰ گرم مخمر خشک، ۲۰ گرم شکر گرانول، ۸ گرم نمک، ۳۰۰ میلی لیتر شیر، ۲-۳ شاخه جعفری و ۵۰ گرم کره را یاد می دهد.