آموزش ویدیویی درست کردن نان ترکی بدون فر

در این ویدیو یک آشپز اهل ترکیه نحوه درست کردن یک نان ترکی لطیف و خوشمزه با 840 گرم آردف 300 میلی لیتر آب، 10 گرم مخمر خشک، 20 گرم شکر گرانول، 8 گرم نمک، 300 میلی لیتر شیر، 2-3 شاخه جعفری و 50 گرم کره را یاد می دهد.

فاواپرس
زمان خواندن 1 دقیقه

نان بزلمه نان گرد و یک لایه و مسطح است که رنگی زرد و کرم رنگ دارد. این نوع نان خوشمزه معمولا روی ساج یا تنور سنتی پخته می شود و یکی از خوش طعم ترین و معروف ترین نان های ترکیه به حساب می آید.

در این ویدیو یک آشپز اهل ترکیه نحوه درست کردن یک نان ترکی لطیف و خوشمزه با ۸۴۰ گرم آردف ۳۰۰ میلی لیتر آب، ۱۰ گرم مخمر خشک، ۲۰ گرم شکر گرانول، ۸ گرم نمک، ۳۰۰ میلی لیتر شیر، ۲-۳ شاخه جعفری و ۵۰ گرم کره را یاد می دهد.

- تبلیغات -
برچسب‌ها:
این مطلب را به اشتراک بگذارید
دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *