توصیه پلیس به رانندگان: بعد از وقوع تصادف از صحنه عکس بگیرید

کروکی تصادف کمک می‌کند که با سندیت حادثه‌ای که رخ داده است را شرح دهیم. این حادثه می‌تواند یک تصادف سنگین و یا حتی یک تصادف سبک باشد. همچنین با کمک کروکی تصادف می‌توانیم از شرکت‌های بیمه خسارت مطالبه کنیم. در یک کروکی مامور یا کارشناس راهنمایی و رانندگی به ترسیم نحوه رخ دادن حادثه میپردازد. این کار نیز با درج وضعیت حرکت و برخورد خودروها در کنار جزئیات زمانی و مکانی (از قبیل ساعت وقوع حادثه‌،‌ تاریخ و…) صورت می‌پذیرد.

فاواپرس
زمان خواندن 2 دقیقه

به گزارش فاواپرس، احسان مومنی رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در واکنش به این که تغییر ندادن صحنه تصادف مشکلاتی را برای رفت و آمد‌ها و وضع ترافیک ایجاد می‌کند گفت: «در تصادفات خسارتی بر طبق آنچه در آیین نامه آمده رانندگان مکلف هستند وسیله نقلیه را به محل امنی در منتهی الیه سمت راست مسیر منتقل کنند. در تصادفات جرحی و منجر به فوت رانندگان نباید صحنه تصادف را تغییر بدهند. صحنه تصادف باید دست نخورده باقی بماند تا افسر پلیس خود را به محل حادثه برساند و به بررسی علت‌های بروز تصادف بپردازد.»

به گفته این مقام پلیس راهور: «قانون درباره انتقال خودرو به منتهی الیه سمت راست در تصادفات خسارتی وضع شده است. البته در این نوع تصادفات رانندگان برای اینکه شبهه‌ای پیش نیاید و اگر فکر می‌کنند ممکن است حقی از آن‌ها پایمال شود می‌توانند سریع از خودرو پیاده شوند و از صحنه تصادف عکس بگیرند و بعد خودرو‌ها را به سمت راست جاده هدایت کنند. زمانی که افسر پلیس راهور به محل حادثه آمد این رانندگان می‌توانند عکس و فیلمی که از صحنه تصادف گرفته اند را به او نشان بدهند. افسر پلیس هم این عکس‌ها و تصاویر را بررسی می‌کند و نظریه اش را ارائه خواهد داد.»

 

- تبلیغات -
این مطلب را به اشتراک بگذارید
دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *