نسخههای جدید آفیس مشابه نسخه قبلی ۲۰۱۹ برای کاربرانی که نمیخواهند از نسخههای مایکروسافت ۳۶۵ مبتنی بر فضای ابری کار کنند، طراحی شده است.
ردموندیها هنوز به صورت کامل، توضیحی در مورد ویژگیها و تغییرات نسخه جدید آفیس ارائه ندادهاند، اما انتظار میرود هر دو نسخه آفیس ۲۰۲۱ از ویژگیهایی مانند حالت تاریک، بهبود دسترسی به گزینهها و ویژگیهایی از جمله مانند آرایههای پویا (Dynamic Arrays) و XLOOKUP در اکسل پشتیبانی کنند.
به نظر نمیرسد که مایکروسافت تغییرات چشمگیری در طراحی رابط کاربری نسخههای جدید آفیس ایجاد کرده باشد. هرچند حالت تاریک از نظر بصری، تغییراتی را در اختیار قرار میدهد. مایکروسافت معمولا تغییرات مربوط به طراحی رابط کاربری را ابتدا روی نسخههای مایکروسافت آفیس ۳۶۵ اجرا میکند.
«جارد اسپاتارو» مدیر بخش مایکروسافت ۳۶۵ در مورد نسخه تجاری آفیس۲۰۲۱ میگوید: « در بخش تجاری کاربران بسیاری از آفیس استفاده میکنند که طی ده ماه گذشته به فضای ابری منتقل شدهاند. در عین حال هنوز کاربرانی هستند که کماکان تمایلی به انتقال به فضای ابری ندارند.»
در برخی کارخانههای تولیدی که فعالیتهای آنها به برنامه آفیس متکی است یا در برخی صنایع، کاربران تمایل به تغییر رویه مداوم و استفاده از فضای ابری ندارند. مایکروسافت آفیس LTSC به مدت ۵ سال از سوی ردموندیها پشتیبانی میشود. این در حالی است که مایکروسافت افزایش ده درصدی قیمت را برای کاربران تجاری آفیس پروفشنال پلاس، آفیس استاندارد و برنامههای جداگانه در نظر گرفته است ولی قیمتها برای کاربران عادی و مشاغل کوچک بدون تغییر باقی میماند.
انتظار میرود نسخه جدید آفیس LTSC و آفیس ویندوز ۱۰ LTSC در نیمه دوم ۲۰۲۱ منتشر شود. نسخه پیش نمایش آفیس LTSC آوریل (اردیبهشت ماه) منتشر خواهد شد و نسخه اصلی آن نیز تا اواخر سال ۲۰۲۱ در دسترس کاربران قرار میگیرد. آفیس ۲۰۲۱ برای کاربران معمولی نسخه پیش نمایش ندارد و اواخر سال ۲۰۲۱ به همراه نسخه تجاری منتشر خواهد شد. هر دو نسخه جدید آفیس دارای نسخههای ۳۲ و ۶۴ بیتی هستند که همراه OneNote در دسترس کاربران قرار میگیرند.